keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Kevään kehitelmien jatkosta sovittiin 8.9.

Timo kertoi Laatukeskuksen ajankohtaiskuulumisia ja samalla sovittiin Laatuseniorien kevään kehitelmien jatkosta.

Puhenjohtajien päivässä Laatupäivien yhteydessä jaokset kertovat omia suunnitelmiaan. Päivien muistio löytyy tästä.

Laatupalkintokilpailun uutta versiota viimeistellään ja julkistustilaisuus on 1.10. Laatuseniorit antavat arviointinsa julkistuksen jälkeen. Itsearvioinnin lisäämistä ja eri puolilla maapalloa käytettävien kriteerien käyttöä painotettiin.

Laatuseniorien tulevaisuuskyselystä on tehty esikysely omalle porukalle, mutta se antoi hajanaisia tuloksia. Juhani tekee nykyisten tulosten yhteenvedon määräaikaan 27.9. mennessä. Juhani ja Matti jatkavat kyselyn viimeistelyä ja se toteutetaan syksyn aikana.

Alumnitoiminnassa vakeutena on löytää Laatuyhdistyksestä eronneita jäseniä. Matti ja Juhani sopivat asian edellen kehittelystä Tani Järvisen kanssa.

Mentorointiin palataan myöhemmin syksyllä, Matti kutsuu asiaa valmistelleet kokoon.

Innovaatiokilpailuun innostetaan Hoivan innovaatiota.

Lopuksi Jorma esitteli kesäasuntonsa satoa ja leikkimökkiä.

Seuraavassa kokouksessa Johanna Varonen Kuluttajatutkimuskeskuksesta kertoo aktiivisten eläkeläisten kulutuksesta, vapaaehtoistyöstä ja muusta puuhastelusta,

Lounaskokoukseen osallistuivat Jorma Veräjänkorva, Tuomo Sirkiä, Liisa Jouttimäki. Pekka Niiranen, Juhani Anttila, Herkko Pesonen, Osmo Koli, Risto Nevalainen ja Matti Leskinen sekä Timo Tulonen Laatukeskuksesta.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home