keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Kokousaikoja ja itsearviointia joululounaalla



Kevään kokoukset ja aiheet:
Torstaina 20.1.2011 Hoitolaitoksen arviointi, Liisa J ( Aihe esitetään myöhemmin)
 Keskiviikkona 16.2.  Ikääntyvien kunto ja ravinto, asiantutijoina Jouni Salminen, työfysioterapeutti ja Hanna Viljanen, työterveyshoitaja, Dextra Oy,  juontajana Osmo
Tiistaina 15.3.  Itsearviointimenetelmien vertailu: Exellence-verkkoversio/3in1
Tiistaina 12.4. klo 11.30 Suunnittelijan pätevyyden arviointi, alustaja pääarvioija  Jari Karvinen, Rala, juontaja Timo
Tiistaina   10.5. Vietnamin laatuarvio katutasolta, Teuvo  
 Varalla BM-klubin Hki4 klubityö, Herkko, Eila, Matti


Digiagendalausunto muotoillaan Juhanin ja Matin teksteistä ja lähetetään työryhmän puheenjohtajalle sekä tiedoksi ministerille. Lue lausunto http://laatuseniorit.blogspot.com/2011/01/kannaotto-digiagendaan.html.

Elina ihmetteli sotajohtamisen ihannointia, paheksui talvisodan yhteishengen käyttöä ja kertoi venäläisten kollegojensa erinomaisesta kielitaidosta ja yhteistyöhalusta.
Lounaskeskustelussa Juha kertoi raamatunlukuprojektinsa etenemisestä ja pohdittiin hursakkan ja vanhurskaan eroa.Hurskas tarkoittaa oikeamielistä. Vanhurskaus on ihmisen ulkopuolelta tulevaa, Jumalan lahjoittamaa oikeamielisyyttä. Joskus hurskaalla tarkoitetaan uskonnollista, esimerkiksi kristittyä ihmistä, joka pyrkii elämään kristillisen etiikan mukaan.Lähde Aamenesta öylättiin  Vanhurskaus laajemmin Wikipediassa

Lopuksi arvioitiin Laatuseniorien toimintaa transkendenttisellä itsearvioinnilla, josta Juhanin raportti täällä.
Tee johtapäätölssi itsearvioinnin vaikutuksesta toimintasuunnitelmaamme täällä.

Joululounaasta nauttivat Osmo Koli, Liisa Jouttimäki, Juha Söderlund, Markku Ahlberg, Matti Leskinen, Teuvo Kaikkonen, Juhani Anttila, Elina Mäkinen, Herkko Pesonen ja  Eila Honko.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home